Nybyg/ombyg/tilbyg

Tilbygning

Hvornår er det egentlig tid til en tilbygning? Det er jo egentlig op til dig og dine behov for plads og ikke mindst har økonomien også en rolle nå man ønsker, at kigge sig efter en tilbygning eller et tilbud på det. Hos Sjællands Tømrerentreprise A/S har vi stor erfaringer med tilbygninger og kan hurtigt rådgive og bidrage til en tilbygning der opfylder Jeres krav og behov. Når du alliere dig med os får du alt under en vinge og vi sørger derfor for alt lige fra idé, rådgivning, tilpasning og udførelse. Gennem vores tid har vi lavet mange tilbygninger og ved derfor også godt hvordan vi skal gribe tilbygningen an således du og din bolig får mest ud af tilbygningen.

Ombygning

Ombygning er huse, lejligheder, eller noget helt andet er noget vi hos Sjællands Tømrerentreprise A/S kan være behjælpelig med hvis du ønsker der skal lave en forandring i dit nuværende hus eller byggeri. Vi udfører alle slags former for ombyggeri på Sjællands og hvis du går med en idé om, ombygning af noget eksisterende er du altid velkommen til, at rette henvendelse og så skal vi nok hjælpe med at, komme tættere på dine drømme. Vi har tidligere udført ombygningsopgaver på huse, lejligheder, garager og meget mere, derfor er vi også sikker på, at vi kan hjælpe dig med den helt rigtige ombygning.

Nybyggeri

Nybyggeri kan hos mange godt lyde lidt skræmmende, at skulle i gang med et helt nyt byggeri, men det er ikke noget du skal føle dig skræmt over når du bruger os som din samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med nybyggeri og kan med garanti forvandle din fantasi til en virkelig med en overkommelig tidsplan samt pris for hele byggeriet. Når vi starter et samarbejde om et nybyggeri, er vi med dig hele vejen og sørger for, at levere et udført stykke arbejde som vi kan være stolte af og ikke mindst et byggeri, som opfylder dine krav.