Tømrer Slagelse

Din tømrer i Slagelse

Står du og skal i gang med et nyt stort byggeprojekt i Slagelse? Eller skal du have lavet et mindre stykke arbejde? Det kan være, at du skal have lavet en ny terrasse, som du kan sidde og nyde et godt selskab på hele året rundt? Det kan også være, at du skal have bygget et mindre redskabsskur, så din hækkeklipper, din rive og andre redskaber ikke skal fylde rummene inde i huset?

Uanset, hvilket stykket arbejde du skal have lavet, så er det altså rarest, at man får gjort et stykke professionelt arbejde. På den måde slipper man for selv at bruge meget af sin tid på det, og så undgår man at lave ærgerlige fejl. Netop dette kan vi hjælpe dig med.

Det er ikke altid, at man lige ved, hvor man skal begynde og slutte, når der skal laves et større byggeprojekt. Og det skal du ikke blives stresset over, for sådan er der mange, der har det. Vi kan hjælpe dig med ethvert byggeprojekt i haven, og vores professionelle tømrere sørger for, at arbejdet bliver gjort grundigt og effektivt.

Hvad end du skal have bygget en større terrasse eller et mindre stakit, så kan vi hjælpe dig med det.

Vi kører ud til dig og hjælper dig og klarer dit byggeprojekt for dig. Du bestemmer helt selv, hvordan det skal gøres, og så kommer vi med professionel vejledning til den bedste løsning. Vi befinder os blandt andet i Slagelse, så hvis du bor i Slagelse eller de omkringliggende byer som Korsør, Vemmelev eller Skælskør, så kan vi også komme ud til dig der.

Så bor du omkring Slagelse, og mangler du en professionel tømrer, så er vi sagen for dig.

Tømrer nær Slagelse

Står du og mangler en tømrer i Slagelse? Så fortvivl ikke, Sjællands Tømrerentreprise kører gerne ud til dig.

Med en afdeling i Dianalund har vi stor rækkevidde på Sjælland, herunder Slagelse. Vi ønsker at give dig det bedste resultat. Udover at være tømrer, så er vi også et entreprenørfirma. Som entreprenør bærer man et stort ansvar, da man skal få alle ender til at nå sammen. Dette er et ansvar vi er stolte af. Grundet vores virke som entreprenør kan vi tilbyde dig en samlet løsning. Så om det er nybyggeri eller renovering, så samler vi alle tråde for dig, så du bare skal nyde fremgangen af projektet. Vores netværk er stort og indbefatter blandt andet VVS, murer, elektriker og mange flere. Sammen arbejder vi på, at give dig den bedste løsning og det bedste resultat.

Sjællands Tømrerentreprise er underlagt BYG-garanti, hvilket er din sikkerhed for et ordentlig resultat

Ønsker du en snak omkring dit næste byggeprojekt, så kontakt os på telefon 5121 1960, vi er altid klar på at hjælpe dig.