Tømrer Ringsted

Din tømrer i Ringsted

Det gode ved håndværksarbejde er, at det er let at se, om noget er udført ordentligt og med flot finish eller om noget er sjusk.

Hos Sjællands Tømrerentreprise løser vi hånværksarbejde i høj kvalitet for både private og erhvervsdrivende. Som lokal tømrer i Ringsted er vi afhængige af et godt renommé, og det får man kun ved at levere et smukt resultat, hvor kvaliteten er slået fast med syvtommersøm.

Som lokal tømrer indgår vi i et bredere samarbejde med andre omkringliggende gode håndværkere, hvorfor vi varetager alt fra mindre byggeprojekter til hele hoved- eller totalentrepriser. Kort fortalt håndterer vi stort set alt byggeri, blandt andet:

Nybyg, ombyg og tilbyg: Hvis du vil bygge til, om eller bygge nyt, er det vigtigt, du får professionel rådgivning og et ordentligt stykke arbejde. Som erfaren tømrervirksomhed varetager vi alt fra dele af byggeprojektet til hele entreprisen, hvor vi trækker på vores store netværk og sikrer jer et topprofessionelt resultat.

Tagarbejde: Taget er essentielt for husets form og funktion. Det spiller både en beskyttende rolle, da det holder vand og fugt fra husets konstruktion, og så er det ofte med til at skabe et førstehåndsindtryk. Fordi det betyder meget for oplevelsen af huset, kan taget derfor være med til at hæve boligværdien.

Som din lokale tømrer i Ringsted hjælper vi dig med alt fra tagtjek til nyt tag.

Køkken og bad: Vores køkken og bad er nogle af de rum, der stiller flest krav til en gennemtænkt og gennemført løsning. Badeværelser og køkken bør passe til husets farver og arkitektur, men skal samtidig leve op til familiens krav til funktion, så der ikke opstår kø på badeværelset eller ’røg i køkkenet’.

Takket være vores samarbejde med nogle af landets bedste producenter, garanterer vi jer en flot løsning i både finish og finesse.

Foruden vores mange års erfaring og dygtige uddannede arbejdskraft, får du i kraft af vores medlemskab hos Dansk Byggeri en automatisk forsikring, hvis der stik imod vores forventning og erfaring skulle opstå fejl og mangler på overdraget håndværk.

Det synes vi er en god service og sikkerhed, der krydrer det gode håndværk.

Renovering Ringsted

Find en tømrer i Ringsted

Når sommeren melder sin ankomst, er det typisk startskuddet for større og mindre renoveringsprojekter. Foråret og sommerens mange byggeprojekter hører ofte til de større og mere komplekse byggerier, fordi vejret tillader huset at ’stå åbnet’, mens der f.eks. repareres tag, bygges til eller skiftes døre og vinduer.

Som alsidig tømrer i Ringsted råder vi over en bred vifte af kompetencer og hjælper bl.a. med:

Renovering og reparation i Ringsted

Er det ved at være tid til at realiserer drømmen om en udbygning, der giver mere plads eller skal de gamle døre og vinduer endelig udskiftes med en flottere og bedre isolerende type ruder?

Gode renoveringsprojekter starter med god vejledning og slutter med et resultat, der lyser langt væk af høj faglighed og kvalitetsmaterialer.

Som erfaren tømrer i Ringsted, ser vi gang på gang, hvordan par og familier får deres byggedrømme opfyldt i et omfang, hvor glæden ved hjemmet stiger – nøjagtigt som boligværdien gør det, hvis der siden skal tænkes i videresalg.