Tømrer Sorø

Din professionelle tømrer i Sorø

Hos Sjællands Tømrerentreprise går vi op i, at du får en god løsning, der demonstrere stor faglighed og høj kundeservice. Af samme årsag tilbyder vi at være med helt fra den spæde planlægningsfase frem til realisering og overlevering det færdige – og flotte – stykke håndværk.

Som din lokale tømrer i Sorø og omegn er vi interesserede i at give vores kunder den bedste oplevelse. Dels fordi du som kunde køber en service, og den skal være i orden – og dels af den simple grund, at vi i høj grad lever af vores renommé som håndværkere. Derfor er ord som tillid og tilfredshed ikke dyre ord i vores virksomhed, men en del af alle ansattes værktøjsbælte.

Vi hjælper med:

Nybyg, ombyg og tilbyg: Vi kan deltage fra planlægningsfasen og udføre alt inden for ny-, til- eller ombygning. Som mangeårig tømrer i Sorø, har vi et bredt netværk, hvorfor vi gerne håndterer totalentreprisen og overleverer et resultat, der står mål med jeres boligdrømme.

Tagarbejde: Taget spiller en vigtig rolle og har stor betydning for husets overordnede sundhed. Vi udfører alt fra grundige tagtjek til montering af helt nyt tag. Du undgår fugtskader, dårligt indeklima etc. og får det bedste værn mod det skarpe nordiske klima.

Reparation: Er der opstået skader eller skal der klares store som små renoveringer? Vi griber værktøjet og klarer enhver byggeopgave til din fulde tilfredshed.

Køkken og bad: Køkkenet og baderum er spiller en vigtig rolle for vores dagligdag. Blev masterchef i dit eget drømmekøkken eller gør turen på badeværelset til en ren selvforkælelse.

Glasarbejde: Fyrer du for gråspurvene? Glem punkterede ruder og dyrt varmeudslip. Få energirigtige ruder og et bedre indeklima.  

Forsikringsskader: Vi hjælper med sikker og hurtig udbedring af skader.

Hvad er en god håndværker?

Som erfaren tømrer i Sorø har vi gode erfaringer med de lokale kunder. Det har vi, fordi vi som håndværkere respekterer, at vi arbejder i andres hjem og at du som kunde har en forventning om, at vi overholder deadline og pris, så dit byggebudget går op og dit hjem er klar til brug hurtigst muligt.

Der findes dog ikke et byggeforløb, der er fri for håndværkere i hjemmet eller virksomheden, men vi forstår, at vi er gæster i dit hjem. Derfor kan du regne med, vi opfører os ordentligt og professionelt – hvilket naturligvis indebærer, vi holder dig opdateret om fremgangen og rydder pænt op, hver gang vi forlader dit hjem.

Kontakt tømrer Sorø

Vi har tømrere i hele Sorø og omegen, og vi er også klar til at hjælpe dig. Hvad end du har brug for en tilbygning, renovering eller noget helt tredje, så kan du stole os.

Vi har stor erfaring indenfor stort set alt slags tømrerarbejde, hvor vi vægter kvalitet og din tilfredshed højt.

Står du overfor et nyt byggeprojekt? Og bor du i Sorø? Så kan vi hjælpe dig!

Vil du høre mere omkring hvad vi kan gøre for dig? Vi sidder klar til at tage en snak med os. Ring eller skriv til os, få en ganske gratis og uforpligtende snak.
Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk