Tømrer Køge

Mangler du en tømrer i Køge?

Står du overfor et nyt byggeri,tilbygning eller renovering - så kan vi hjælpe dig!

Hos Sjællands Tømrerenterprise A/S tilbyder vi dig udførelse af projekter, som både kan indebære vedligeholdelse af din eksisterende bolig mv. og nye byggeprojekter. Så uanset om du ønsker udførelse af forbedringer af din bolig, eller om du mere ønsker iværksættelse af nye byggeprojekter, så kan vi hos Sjællands Tømrerenterprise A/S trække på en bred og kompetent viden, som sikrer dig den bedste løsning.

Hos os tilbydes du desuden en løsning, som holder hele vejen igennem, idet vi hos Sjællands Tømrerenterprise A/S kan trække på et bredt netværk af andre faghåndværk. Dette netværk inkluderer maler-, murer-, tømrer-, vvs- og elektrikerarbejde, idet nogle byggeprojekter kan få brug for andre faghåndværk, så med en løsning fra os kan du være sikker på en komplet og fuldendt løsning.

Professionelt håndværk fra kælder til kvist

Mangler du hjælp til større eller mindre byggeprojekter og forventer du god rådgivning samt kvalitetshåndværk fra kælder til kvist? Så kontakt Sjællands Tømrerentreprise – din tømrer i Køge.

Uanset dine boligdrømmes kompleksitet hjælper vi dig med at forvandle forestillinger og fritegninger til et byggeresultat, der gør livet i hjemmet bedre og er med til at hæve boligværdien.

Vil du gerne i gang? Kontakt os for et tilbud.

Du er altid velkommen til, at rette henvendelse til os for et uforpligtende tilbud.

Nybyg, ombyg og tilbyg

Der kan være mange årsager til at bygge om eller bygge til. Ofte handler det om, at få flere kvadratmeter til familielivet eller til de særlige projekter, vi drømmer om at realisere i vores hjem. Netop det, at vi arbejder med folks boligdrømme, betyder, vi er meget omhyggelige med at give dig en byggeoplevelse bestående af tryghed, indsigt og ikke mindst glæde, når det færdige resultat overdrages.

Sjællands Tømrerentreprise arbejder i dit hjem, og det respekterer vi fuldt ud ved at overholde vores aftaler, rydde pænt op efter os og ikke mindst hjælpe med at give jer den løsning, I altid har manglet.

Erfaren tømrer i Køge

Hos os får du solidt og godt håndværk ligeledes vejledning igennem processen, så vi sammen kan realisere dine byggeprojekter. Vi overholder standarderne for "Byggeri og anlæg" og er omfattet af Byg- og garantiordningen. Du kan være sikker på en god løsning fra os. Du er velkommen til at kontakte os tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk

Tagtjek og tagarbejde

Hvornår har du sidst tjekket dit tags tilstand? Dit tag er et af husets vigtigste områder at vedligeholde, da det er afgørende for boligens energiramme såvel som det indeklima, I opholder jer i dagligt.

Vigtigst af alt er det dog at få udført løbende tagtjek og få udbedret mindre skavanker på taget, fordi det beskytter huset mod utætheder, der kan føre til angreb fra mikroorganismer som f.eks. den frygtede skimmelsvamp. Får du først råd eller fugtskader på husets bærende elementer, kan det blive en særdeles kostelig affære at få udskiftet – både i kraft af materiale og lønninger til fagfolk.

Tjek i stedet løbende dit tag og se efter at det er tæt og i forsvarlig stand. Ofte kan du ved slidstilfælde nøjes med at udskifte enkelte sten eller plader.

Køkken og bad

Gå glad i bad og få de omgivelser, der bringer din indre michelin kok frem. Vores køkken og bad er nogle af de travleste rum i huset, og derfor skal de naturligvis leve op til vores behov.

Få råd og vejledning om, hvordan du får installeret den ekstra håndvask til den store familie med travle morgenrutiner, hvordan du får installeret din nye kogeø eller hvordan du får køkken og bad til at skinne med spritnye elementer. Som din tømrer i Køge har vi naturligvis kontakt til nogle af landets bedste producenter, så du får kvalitet fra hvert et hængsel til den totale helhed.