Tømrer Roskilde

Pålidelig tømrer i Roskilde

Hos Sjællands Tømrerenterprise A/S tilbydes du netop dette! Vi tilbyder dig udførelse af projekter, som både kan indebære vedligeholdelse af din eksisterende bolig mv. eller nye byggeprojekter, hvor der er lagt vægt på en god kvalitet hele vejen igennem. Vi ønsker at tilbyde dig en komplet løsning, og via vores brede netværk af maler-, murer-, tømrer-, vvs- og elektrikerarbejde kan vi trække på flere faghåndværk, så du sikres en fuldendt løsning. Så uanset dine behov og ønsker, så kan vi tilbyde dig en løsning, som netop kan opfylde disse gennem vores brede viden og stærke netværk.

Et ordentlig håndværk og god kvalitet er kernen i gode tømrerløsninger, og derfor overholder vi standarderne for "Byggeri og Anlæg" og er omfattet af Byg- og garantiordningen. Samtidig vil vi gerne hjælpe dig med evt. spørgsmål og vejlede dig, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din bolig. Så hvis du fortsat leder efter en "Tømrer Roskilde", så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk.

Alle kompetencer under ét tag

Går du med større eller mindre byggeplaner, er vi den lokale tømrer i Roskilde, der løser opgaven til største tilfredshed.

Sjællands Tømrerentreprise leverer alt fra små nicheopgaver til større byggeprojekter, som vi kan levere totalløsningen til i kraft af væres brede netværk til andre dygtige faggrupper.

Vi klarer blandt andet:

Renovering: Vi klarer renovering som del- eller hovedentreprise, hvor vi håndterer dialogen med alle øvrige håndværkere og sørger for en gnidningsfri renoveringsproces. I skal blot læne jer tilbage og nyde fremgangen, som vi naturligvis holder jer opdateret om.

Tilbygning: Vi hjælper dig også her med et professionelt forløb, hvor vi overholder dit planlagte budget og den aftalte tidsfrist. Vi hjælper dig ligeledes med at få styr på dine arkitektoniske overvejelser og sammenspillet med den eksisterende bygning. Som mangeårig tømrer i Roskilde kan vi ligeledes trække på et bredt netværk og tage os helt af løsningen.

Nyt tag: Du får ikke bare de bedste priser, men også den bedste løsning. Hvad end du skal have skiftet et par løse tegl, udbedret skader eller lagt nyt tag, sikrer vi dig et fagligt, æstetisk og kvalitetsmæssigt perfekt resultat.

Boligfornyelse: Nyt bad eller nyt køkken? Lad os hjælpe dig med en gennemført løsning, der matcher boligen og de moderne krav til husets travleste rum. Her får du kvalitetskomponenter fra landets bedste producenter og solidt håndværk fra landets dygtigste tømrersvende.

Tømrerfirma Roskilde

Tømrer Roskilde med fokus på kvalitet og kundetilfredshed! Uanset om man skal i gang med et større eller mindre byggeprojekt, så vil man gerne være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Der er mange forskellige ting, man skal tage højde for, og det kan nogle gange være en smule uoverskueligt. Derfor kan du lette byrden ved at lade vores dygtige og professionelle tømrere hjælpe dig.

Når du får hjælp af vores tømrere til dit nye byggeprojekt, så kan du være sikker på, at du ikke står tilbage med et kedeligt resultat. Du får helt selv lov til at styre, hvordan arbejdet skal foregå og hvad der skal laves. Vores tømrere vil så hjælpe med at informere om, hvad der er den bedste løsning, så du opnår det bedste resultat.

Når målet er aftalt, vil vores tømrere så klare hele arbejdet for dig effektivt og grundigt. Vi stræber efter at tilfredsstille vores kunder på den bedst mulige måde, og derfor vil du altid have mulighed for at få lavet noget om, hvis du beder om det.

Bor du i Roskilde eller omegn, så er vi lige om hjørnet. Du behøves ikke at bo inde i Roskilde, for vi kører også ud til de omkringliggende byer som eksempelvis Stenløse eller Rye. Det kræver blot, at du ringer og bestiller en tid, og så kommer vi ud og klarer dit nye byggeprojekt i haven for dig.

God service og faglighed går hånd i hånd

Hos Sjællands Tømrerentreprise ved vi, at vi som tømrerfirma og håndværkere ikke udelukkende bedømmes på den kvalitet, vi leverer. Håndværket skal absolut være i orden, men i dag forventer du som forbruger naturligvis, at det er en selvfølge, alle aftaler overholdes og vi udviser respekt for dig og dit hjem.

Derfor gør vi en dyd ud af at møde til rette tid og arbejde med et minimum af støj- og støvgener. Det er desværre umuligt at undgå støj og støv helt, når man arbejder i håndværksbranchen og anvender værktøj til opgaverne, men vi forsikrer dig, vi altid udviser mest muligt hensyn og ligeledes rydder pænt op efter os. Det er trods alt ikke dig, der bor på en byggeplads, men os der besøger din adresse.

Bemærk at vi er medlemmer af Dansk Byggeri, hvormed du er automatisk forsikret, hvis der stik imod alt forventning skulle være fejl eller mangler på håndværket.

Sjællands Tømrerentreprise giver dig tryghed, tilfredshed og kvalitet – hele vejen.