Tag & tagrender

Hos Sjællands Tømrerenterprise A/S udfører vi både store og små projekter - også tag, tegltag og tagrender!

Uanset om du står over for et stort eller lille projekt, og uanset om det omhandler vedligeholdelse af din eksisterende bolig eller et nyt byggeprojekt, så kan du være sikker på at modtage en komplet løsning fra os hos Sjællands Tømrerenterprise A/S, idet vi sætter stor pris på et veludført og professionelt arbejde. Dette gode håndværk kommer ligeledes til udtryk i vores arbejde med tag, og dette gælder forskellige slags tag; heriblandt et tegltag.

Et tegltag er en rigtig god og holdbar løsning, og hos Sjællands Tømrerenterprise A/S vil vi gerne rådgive dig omkring valget af det helt rigtige tegltag, så du får et, som passer til din bolig. Det er ofte en stor beslutning at vælge et nyt tag til ens hus, og derfor står vi klar med rådgivning, idet det er vigtigt for os, at du opnår det ønskede resultat. Et tag skal jo gerne holde i mange år frem, og derfor er den rigtige stilart, kvalitet og ikke mindst lægning helt essentiel.

Nogle gange kan et par nye tagrender også gøre en kæmpe forskel - både funktionelt og æstetisk. Vi vil gerne hjælpe dig med valget af et par nye tagrender samt montering af disse, så du fremover kan nyde godt af et professionelt håndværk, hvor der er lagt vægt på en god kvalitet samt en god dialog. Vi ved nemlig godt, hvor meget den rette rådgivning betyder, og derfor står vi til rådighed for dig, så vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt - hvad enten det er stort eller lille. Vi vil gerne fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt tag eller tagrender, og du kan derfor kontakte os på tlf. 51211960 / 51211970 eller på mail info@sj-toemrerentreprise.dk.