Tagarbejde

Tagarbejde Sjælland

Nyt Tag Roskilde

Sjællands Tømrerentreprise A/S har speciale i tagarbejde.
Vi har mange års erfaring med at ligge nyt tag, og det har gjort os til specialister inden for tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden. Et nyt tag Roskilde? Ring og lad os vejlede dig.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation eller om der er behov for en større udskiftning. I de fleste tilfælde kan skader klares med udbedring. Det er vigtigt at reparation af skader udføres korrekt, eller gør det blot skaden værre.

Tagdækning Sjælland - din tagdækker

Søger du en tagekspert med speciale i tagdækning med Tegl og Eternittagplader og i dit nærområdet af Slagelse, Næstved, Sorø og Roskilde så har du fundet den helt rigtige hjemmeside.

Sjællands Tømrerentreprise A/S har med vores mere end 20 års erfaring i faget den rette ekspertise og de rette kompetencer til at varetage enhver tagopgave med Tegl og Eternittagplader. Vores kvalitetsbevidste tagdækkere udfører altid arbejdet i højeste kvalitet, og vi efterlader altid kun et flot tag, vi stolt kan referere tilbage til.